Amit kínálunk:

Apró családi vállalkozásunk elsősorban középkategóriás, használt és megfizethető személygépjárművek, kisbuszok, és autómentő bérbe adásával foglalkozik. Új autókat nem kínálunk bérlésre, de első számú rendező elv a biztonság, megbízhatóság, elérhető ár. Gépjárműveinkről a valósággal megegyező fotókat teszünk közzé. Az autóbérlésnek vannak feltételei, kérem olvassa el figyelmesen, mielőtt igénybe venné a szolgáltatást.

Járműveinket belföldre és külföldre egyaránt bérbe adjuk. Külföldi út esetén a letét 50 – 100  000 Ft, a jármű kategóriájától függően.

Járműveinkhez a bérlés időtartamára ingyenes asszisztenciát biztosítunk. Ennek feltételeiről bővebben elérhetőségeinken.

Járműveink műholdas járműkövető rendszerrel vannak ellátva, a közúti közlekedési szabályok betartása sarkalatos pontját képezi a bérleti jogviszonynak. A gyorshajtás a bérleti viszony lezárásával, illetve a kaució elvesztésével jár. Csak a közlekedési szabályok, sebességkorlátozások betartására kész, felelős személyeknek áll módunkban bérbe adni.

Reptéri kiszállítással éjjel nappal állunk bérlőink rendelkezésére.

Minimum bérleti idő  személyautók esetében legalább 3 nap. Ettől csak abban az esetben tekintünk el, ha éppen rendelkezésre áll szabad autó.

Kinek ajánlom magunkat:

Az új autó igényekkel rendelkezők figyelmét szeretnénk felhívni, hogy apró magyar családi vállalkozásunk használt autókat ad bérbe. Járműveink minimális mennyiségű üzemanyaggal kerülnek átadásra, előzetes foglalás alapján éjjel, nappal, debreceni, vidéki kiszállítással, illetve Ferihegy-reptéri kiszállítással. 

Ahová bérbe adunk: Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc, Hollandia, Franciaország, Spanyolország, ROMÁNIA, SZERBIA, Montenegró, UKRAJNA, Lengyelország, Olaszország, Görögország, Bulgária, Itália…. De járt már autónk a KRÍM FÉLSZIGETEN, Madridban, a Gibraltárnál, Párizsban, Norvégiában, stb..stb..

Telefonos elérhetőség 0-24

+36-70-775-1215

   +36-70-522-5599 Angol, orosz nyelv

E-mail:

janita.debrecen@freemail.hu

Személyesen

Vállalkozás adatai

Adószám

68230836-1-35

Nyilvántartási szám

51437495

Számlázási cím

4642 Tornyospálca, Kossuth Lajos utca 23.

Megjegyzés

Alanyi áfamentes számlát áll módunkban kiállítani