Amit kínálunk:

Apró családi vállalkozásunk elsősorban középkategóriás, használt és megfizethető személygépjárművek, kisbuszok, és autómentő bérbe adásával foglalkozik. Új autókat nem kínálunk bérlésre, de első számú rendező elv a biztonság, megbízhatóság, elérhető ár. Gépjárműveinkről a valósággal megegyező fotókat teszünk közzé. Az autóbérlésnek vannak feltételei, kérem olvassa el figyelmesen, mielőtt igénybe venné a szolgáltatást.

Járműveinket belföldre és külföldre egyaránt bérbe adjuk. Külföldi út esetén a letét 40 – 100  000 Ft, a jármű kategóriájától függően.

Járműveinkhez a bérlés időtartamára ingyenes asszisztenciát biztosítunk.

Járműveink műholdas járműkövető rendszerrel vannak ellátva, a közúti közlekedési szabályok betartása sarkalatos pontját képezi a bérleti jogviszonynak. A gyorshajtás a bérleti viszony lezárásával, illetve a kaució elvesztésével jár. Csak a közlekedési szabályok, sebességkorlátozások betartására kész, felelős személyeknek áll módunkban bérbe adni.

Reptéri kiszállítással éjjel nappal állunk bérlőink rendelkezésére.

Minimum bérleti idő  személyautók esetében legalább 3 nap. Ettől csak abban az esetben tekintünk el, ha éppen rendelkezésre áll szabad autó.

Kinek ajánlom magunkat:

Az új autó igényekkel rendelkezők figyelmét szeretnénk felhívni, hogy vállalkozásunk használt autókat ad bérbe. Járműveink minimális mennyiségű üzemanyaggal kerülnek átadásra, előzetes foglalás alapján éjjel, nappal, debreceni, vidéki kiszállítással. 

Ahová bérbe adunk: Magyarország, Ausztria, Németország, Svájc, Hollandia, Franciaország, Spanyolország, ROMÁNIA, SZERBIA, Montenegró, UKRAJNA, Lengyelország, Olaszország, Görögország, Bulgária, Itália…. De járt már autónk a KRÍM FÉLSZIGETEN, Madridban, a Gibraltárnál, Párizsban, Norvégiában, stb..stb..

Telefonos elérhetőség 0-24

+36-70-775-1215

   +36-70-522-5599 Angol, orosz nyelv

E-mail:

janita.debrecen@freemail.hu

  Személyesen

  Vállalkozás adatai

  Adószám

  68230836-1-35

  Nyilvántartási szám

  51437495

  Számlázási cím

  4642 Tornyospálca, Kossuth Lajos utca 23.

  Megjegyzés

  Alanyi áfamentes számlát áll módunkban kiállítani